Over ons

Wij zijn Marcel & Marjolein. We zijn DJ en goochelaar, al vinden we dat zelf niet zulke mooie woorden. Het woord goochelaar doet denken aan een oude man met een hoge hoed en een konijn. Dat zijn wij natuurlijk niet. We zien onszelf als moderne magiebrengers.

Magie verwondert. Ik hoop dat je door mijn magie weer een beetje die verwondering voelt die je als kind had. De wereld zit vol magie, je moet het alleen zien. En dat laat ik je graag zien.

Als magische entertainers zijn wij lid van de Dutch Magical Society waar we maandelijks samenkomen met collega’s. We volgen trainingen en masterclasses bij ’s werelds beste goochelaars, zoals Ger Copper en Jeff McBride.

We zijn dol op muziek! Daarom goochelen we niet alleen graag op muziek, we draaien ook muziek op feesten, jubilea en bruiloften. De dansvloer is eigenlijk altijd vol als we draaien, we weten de sfeer goed aan te voelen.

DJ vind ik niet zo’n mooi woord. Iedereen met een mengpaneel kan zich zo noemen, terwijl ik mezelf veel meer zie als een artiest. Ieder feest heeft een opbouw. Dat spetterende hoogtepunt aan de avond onstaat niet zomaar, dat creeer ik.

Wil je meer over Marcel of Marjolein weten, stuur ons een vriendschapverzoek op Facebook.


Genoeg gepraat! Waar is de Muziek en Magie?